On-Line időpont foglalás

Az Ön kényelméért
A vizsgálat ára: 17.000,- Ft
Hogyan működik?
  • Válassza ki az Önnek megfelelő hónapot és napot. A naptárban minden rendelési napon látszik a szabad időpontok száma. Az adott rendelési napokra mutatva az egérrel láthatóvá válnak az aznapi szabad és foglalt idöpontok.
  • Kattintson az Önnek megfelelő időpontra, majd adja meg nevét és egy telefonos elérhetőséget. A telefonszámra azért van szükség, hogy kollégáink szükség esetén felvehessék Önnel a kapcsolatot az időpont visszaigazolása céljából, annak érdekében, hogy az Ön nevével és adataival más ne élhessen vissza.
  • E-mail címe megadásával egy visszaigazoló e-mailt kap a foglalás összes adatával.
  • Amennyiben kitöltötte a kötelező mezőket, akkor az "ADATOK ELKÜLDÉSE" gombra kattintva véglegesítheti foglalását. Az Ön által választott időpont a naptárban azonnal "foglalt" státusszal fog megjelenni.
  • Az előjegyzést természetesen jogában áll visszavonni vagy módosítani. Ezt minden esetben telefonon teheti meg a 06-1/782-6774-as vagy a 06-30/434-1744-es telefonszámok valamelyikén. Munkanapokon reggel 8:00 és délután 18:00 óra között kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

A szűrés helyszíne:

November 26. : Skylight, „Campinas” tárgyaló